Novosti

Renesansne igre oduševile djecu iz vrtića

Koprivničkim gradskim parkom jutros je odjekivao dječji smjeh, čulo se glasno navijanje,
a nesputano veselje mališana plijenilo je pažnju prolaznika. Dječaci i djevojčice iz Dječjeg vrtića Tratinčica uživali su u renesansnim igrama koje je za njih organiziralo Društvo naša djeca Koprivnica kroz aktivnost „Volonteri u parku“ u sklopu projekta „Živjeti zdravo“.

Video lutkarske predstave "Šašavi mišić"

Potaknuti vašim interesom za prethodno objavljene video prijenose naših lutkarskih predstava, donosimo vam još jednu, "Šašavi mišić", u izvedbi lutkarske družine "Kopriva Pec Pec"

 

Male maškare na placu najavile Koprivnički fašnik

U želji da potakne kreativnost djece i njegovanje tradicije podravskog kraja  Društvo naša djeca Koprivnica već niz godina organizira izložbe dječjih likovnih radova na temu “Fašnik u dječjim očima”.

Djed Mraz darovao male bolesnike

Nakon što je razveselio gotovo 600 mališana na središnjem koprivničkom trgu, Djed Mraz pružio je radost i malim pacijentima bolnice dr. Tomislav Bardek.

Božićno darivanje

Omiljeni djedica ove godine može posebno razveseliti Vaše dijete. U Domu mladih i kinu Velebit 21. prosinca priprema atraktivni program i druženje s najmlađima.

Dječak iz Koprivnice predsjedao Saborom

Na Međunarodni dan djeteta hrvatskom Sabornicom zavladala su djeca obilježavajući na svečani, ali i vrlo demokratski način 30 godina Konvencije UN-a o pravima djeteta.

Igra je veselje, ali i dječje pravo

Ostaci tkanina daju se uz malo truda pretvoriti u lijepe krpene lutke, od komadića šarenih papira mogu nastati lijepi cvjetići, a malo mašte običnu tikvu pretvara u mačku ili psa.

Stranice